Voorwaarden

Aanbod en aankoop

Iedere vrijdag worden er op instagram mooie pre-loved items getoond. Deze zijn direct te koop. Hoe werkt het? Stuur via DM op instagram dat je een item wilt. Wanneer jij de eerste bent en wij kunnen direct met jou de aankoop afronden, dan ben jij de gelukkige. De deal is pas rond wanneer wij ook het bedrag binnen hebben. Daarvoor sturen wij jou een tikkie.

Items inbrengen

Heb jij minimaal 5 mooie items (kleding, schoenen, tassen, etc) van mooie merken, dan kun je Belinda bellen of appen op 06 - 41338911 of een mail te sturen aan welkom@mrsbe.nl. Dan overleggen we samen wat te doen. Wij werken in consignatie en wij kopen dus niet van jou.
De items moeten netjes, fris, onbeschadigd en modieus zijn. Worden jouw artikelen door ons verkocht, dan krijg jij een vooraf vastgesteld percentage van de opbrengst. De verkoopprijs wordt door ons vastgesteld; wij proberen natuurlijk een maximale opbrengst te krijgen. Dat is in jouw belang en uiteraard is dit ook voor ons belangrijk.

Retourneren

Wanneer een aankoop niet blijkt te zijn wat je had gehoopt, kun je het zonder problemen aan ons retourneren. Je kunt het item per post aan ons terugsturen, maar je bent ook heel welkom om langs te komen. Wij zorgen dan dat het volledige aankoopbedrag (minus de verzendkosten) op je bankrekening teruggestort wordt. Het is voor ons van groot belang dat je blij bent met je aankoop. We vragen je wel even melding te maken van het feit dat je wilt retourneren, dit kan via mail. Dan krijg je ook het retouradres.

Wij accepteren retouren op alle kleding en schoenen, binnen 7 werkdagen na verzending (je ontvangt een track&trace nummer zodra het item is verzonden, de bedenktijd gaat in op de dag na verzending). De kosten van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Wij raden aan om gebruik te maken van een erkende bezorgservice met verzekering (PostNL, UPS, DHL, TNT).

Alle partijen hebben het recht om een verkoop danwel aankoop te breken op grond van deze algemene voorwaarden.

MrsBE behoudt zich het recht om een verkoop te stoppen wanneer de betaling frauduleus is. 

Privacyverklaring

MrsBE biedt via instagram producten aan, waarbij jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt, ook wel persoonsgegevens genoemd. Persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd, waarbij we ons houden aan de eisen uit de privacywetgeving (AVG).

Welke persoonsgegevens gebruiken we?

Bij het gebruik laat je bepaalde gegevens achter. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Hieronder vind je het overzicht van gegevens die je aan ons kunt verstrekken. Bijvoorbeeld als je een online bestelling doet, een aankoop of retour doet, je inschrijft voor onze nieuwsbrief, je online een vraag stelt over een van onze producten:

– Voor- en achternaam;
– Adresgegevens;
– Telefoonnummer;
– E-mailadres;
– Betaalgegevens;
– Aankoopgeschiedenis;
– Overige gegevens die je aan ons doorgeeft in correspondentie (zowel mondeling als schriftelijk).

Daarnaast worden er ook automatisch gegevens verzameld als je onze winkel of websites bezoekt (afhankelijk van de cookie-instellingen):

– Locatiegegevens;
– Activiteiten op de website;
– (Tijdelijk) IP-adres en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst;
– Internetbrowser en apparaat type;
– Beveiligingscamera beelden.

Wat is de grondslag en met welk doel gebruiken we jouw persoonsgegevens?

Volgens de privacywetgeving mogen we jouw gegevens alleen gebruiken als er een juridische grondslag is. Wij verwerken je persoonsgegevens als je hier toestemming voor hebt gegeven, op basis van uitvoering van de overeenkomst, gerechtvaardigd belang of het voldoen aan een wettelijke verplichting ten behoeve van de onderstaande doeleinden:

– Versturen van de bestelling, verwerken van de betaling en communicatie over de bestelling;
– Voorkomen en bestrijden van fraude;
– Identificatie;
– Beveiliging;
– Promotionele acties;
– Social media;
– Persoonlijk advies;
– Contact met onze klantenservice;
– Nieuwsbrief en e-mail;
– Teneinde te voldoen aan wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld fiscale wetgeving;
– Vastleggen van bewijs.

Indien MrsBE voor deze doeleinden of andere doeleinden jouw persoonsgegevens verwerkt op grond van toestemming dan kun je deze toestemming op ieder moment en zonder opgaaf van redenen weer intrekken.

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?

Wij bewaren en gebruiken jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarna verwijderen we alle persoonlijke data die we van je hebben. Uitgezonderd zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dat verplicht.

Delen we jouw persoonsgegevens met derden?

MrsBE deelt jouw persoonsgegevens met andere (derde) partijen als je hier uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven, of als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst of op grond van wettelijke verplichtingen.

Op onze website worden op dit moment geen cookies geplaatst door derden.

Contact (recht op inzage en correctie van persoonsgegevens)

Wil je inzage krijgen in jouw persoonsgegevens, of wil je gegevens wijzigen of verwijderen, dan kun je ons bereiken op onderstaand adres. Uitschrijven voor de nieuwsbrief, of je e-mailvoorkeuren aanpassen, kun je eenvoudig zelf doen via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

Per mail:
welkom@mrsbe.nl

Recht van verzet

Indien je van mening bent dat MrsBE jouw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van MrsBE op jouw verzoek van inzage, dan heb je het recht hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn